Партнери

Партнери

Основний вид нашої діяльності є гуртова торгівля фірмовим автомобільним склом. Стратегія компанії – це довгострокова та ефективна співпраця з партнерами, гуртовими та дрібно гуртовими покупцями (клієнтами). Ми пропонуємо широкий асортимент вітрового, бокового та заднього скла провідних виробників та великий вибір розхідних матеріалів для їх встановлення.

На наших складах ми підтримуємо широкий асортимент найпопулярніших марок скла. Робота наших менеджерів скерована на забезпечення партнерів фаховою інформацією і кваліфікованими відповідями, щодо реалізованої продукції, що забезпечить ефективну співпрацю і збільшення обсягів продаж наших гуртових клієнтів.

Наші менеджери зможуть запропонувати різні варіанти скла, які різняться між собою за кольором, технічними характеристиками, виробником та ціною. Наш товар розраховано на різних споживачів, тому Ви зможете придбати скло для найвибагливішого покупця.

Для отримання детальнішої інформації шодо співпраці звертатися за телефонами у Львові (032) 223-20-22, 227-08-76,227-05-22